Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sajtkrémet, a majonézt és a tormát összekeverem és ízesítem, ízlés szerint, sóval, borssal. Az elkészült krémet néhány órára, a hűtőbe teszem. A sonkára egy kanállal ráhelyezek annyit a sajtkrémből, hogy ne folyjon ki belőle, majd feltekerem. Az elkészült sonkatekercseket a hűtőbe teszem. Hidegen tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tekercseket salátaágyon uborkával és retekkel díszítve tálalom. Lehet készítení mellé franciasalátát, kaszinótojást.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
bnejudit
2014.03.31 20:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tormát összekeverem, elkészült krémet, hűtőbe teszem, kanállal ráhelyezek, elkészült sonkatekercseket, tekercseket salátaágyon, sonkatekercseket, franciasalátát, kaszinótojást, Sonkatekercs, összekeverem, sajtkrémből, tekercseket, salátaágyon, feltekerem, sajtkrémet, ráhelyezek, elkészült, elkészült, készítení, uborkával, sajtkrém, ízesítem, díszítve, gépsonka, kanállal, majonézt, retekkel, borssal, sonkára, folyjon, majonéz, majonéz, torma, sajtkrém, csipet, csipet bors, szelet gépsonka,
|
|
|
|
|