Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zselatint beáztatjuk a vízbe,majd takarékon felolvasztjuk,figyelve,hog y véletlenül se forrjon.Éppen ,hogy csak langyos lehet.A citromok héját lereszeljük,levüket kifacsarjuk A krémsajtot kikeverjük a cukorral,citromhéjjal,és lével.A tojásfehérjét csipet sóval kemény habbá verjük.A krémsajtos masszából 1-2 kanálnyit elkeverünk az olvasztott zselatinba,majd ezt visszakeverjük a krémsajtba.Legvégül beleforgatjuk a tojáshabot is.A krémet poharakba mérjük,lefedjük,és 12 órára hűtőbe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom ebéd utáni csemege.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.17 16:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zselatint beáztatjuk, citromok héját, krémsajtot kikeverjük, tojásfehérjét csipet, krémsajtos masszából, olvasztott zselatinba, krémet poharakba, visszakeverjük, felolvasztjuk, beleforgatjuk, tojásfehérjét, citromhéjjal, tojásfehérje, nyírfacukor, kifacsarjuk, lereszeljük, véletlenül, krémsajtot, elkeverünk, krémsajtba, tojáshabot, zselatinba, olvasztott, beáztatjuk, krémsajtos, kikeverjük, kanálnyit, Citromhab, poharakba, takarékon, zselatint, masszából, zselatin, tojásfehérje, csipet, friss natur krémsajt, nyírfacukor, citrom, zselatin, víz,
|
|
|
|
|
Lecsó
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|