Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst megmossuk,apróra vágjuk,és kevés sós vízben megfőzzük .Leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.A vöröshagymát apróra vágjuk,felhevített zsiradékon megdinszteljük,majd megszórjuk pirospaprikával.és beletesszük a húst.Kissé lepirítjuk,felengedjük kevés hideg vízzel,hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott zöldségeket.Készre pároljuk,behabarjuk a liszttel csomómentesen kevert tejföllel, majd megszórjuk a felaprított petrezselyemzölddel.
A burgonyát sós vízben megfőzzük,lecsöpögtetjük,m ajd áttörjük.Sóval és borssal fűszerezzük, majd összegyúrjuk a tojássárgájával a liszttel kevés zsírral és az elkapart csirkemájjal.Apró gombócokat formálunk belőle,sós vízben kifőzzük,majd a ragu mellé kínáljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Salátával nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.19 17:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst megmossuk, vöröshagymát apróra, liszttel csomómentesen, liszttel kevés, elkapart csirkemájjal, ragu mellé, petrezselyemzöld, tojássárgájával, pirospaprikával, megdinszteljük, lecsöpögtetjük, pulykanyesedék, csomómentesen, megtisztított, vöröshagymát, felkockázott, összegyúrjuk, csirkemájjal, pirospaprika, beletesszük, vöröshagyma, felengedjük, fűszerezzük, zöldségeket, szárnyasmáj, felhevített, felaprított, zsiradékon, behabarjuk, hozzáadjuk, megszórjuk, tojássárga, pulykanyesedék, vegyes zöldség, vöröshagyma, pirospaprika, zsír, liszt, tejföl, csokor petrezselyemzöld, gombóchoz, burgonya, liszt, zsír, tojássárga, szárnyasmáj, bors,
|
|
|
|
|