Fogás: desszert, Alkalom: szilveszter, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
20 dkg csokoládét és 5 dkg vajat, vízgőz fölött felolvasztunk. Levesszük a tűzről, majd belekeverünk 4 tojássárgáját és egy löttyintésnyi rumot. A 4 tojásfehérjét kemény habbá verjük, majd óvatosan, kanalanként beleforgatjk. A felvert tejszínhabot is beleforgatjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tetejére kevés tejszínhabot tehetünk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2013.12.23 17:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
löttyintésnyi rumot, felvert tejszínhabot, tetejére kevés, felolvasztunk, tojásfehérjét, tojássárgáját, beleforgatjuk, löttyintésnyi, Csokoládéhab, beleforgatjk, tejszínhabot, tejszínhabot, belekeverünk, kanalanként, csokoládét, Levesszük, csokoládé, tehetünk, tetejére, óvatosan, felvert, tejszín, növényi, tűzről, verjük, fölött, kemény, vízgőz, habbá, csokoládé, tojás, növényi tejszín,
|
|
|
|
|