Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykahúst felkockázzuk,a hagymát üvegesre dinszteljük,hozzáadjuk húst és addig pirítjuk míg kifehéredik.Hozzáadjuk a sót, a borsot, és a majoránnából 1 evőkanálnyit,összekeverjük , és felöntjük vízzel kb. 2dl.Az elfőtt vizet rendszeresen pótoljuk amíg meg puhul a hús majd zsírjára sütjük.
ezután belekeverjük a lisztel és tejjel simára kevert tejfölt.hozzáadjuk a másik evőkanál morzsolt majoránnát, még 10 percig együtt főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
főtt tésztával - például pennével - és citromkarikával tálaljuk,de krumpli gombóccal is nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.25 23:06
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pulykahúst felkockázzuk, hagymát üvegesre, elfőtt vizet, másik evőkanál, citromkarikával, összekeverjük, felkockázzuk, majoránnából, evőkanálnyit, belekeverjük, rendszeresen, vöröshagyma, dinszteljük, kifehéredik, majoránnát, Majorannás, hozzáadjuk, hozzáadjuk, pulykahúst, Hozzáadjuk, tésztával, majoranna, gombóccal, felöntjük, őröltbors, üvegesre, pennével, zsírjára, tálaljuk, evőkanál, pulyka, nagyobb vöröshagyma, nagy doboz tejföl 450g, citrom, kanál, kanál őröltbors, majoranna, liszt,
|
|
|
|
|