Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínkrémsajtot a cukorral ,a reszelt citromhéjjal és a citromlével simára keverjük.A banánt,a narancsot és a kiviket meghámozzuk,a narancs magjait eltávolítjuk és a gyümölcsök húsát apró kockákra vágjuk.A tejszínt kemény habbá verjük és a fölaprózott gyümölccsel együtt a sajtkrémhez adjuk.
A gyümölcsös krémet egy csíkban a palacsintákra halmozzuk,felgöngyöljük
A megtöltött palacsintákat tálra fektetjük,narancslikőrrel meglocsolva,a durvára vágott pisztáciával megszórva tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igen finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.27 11:02
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
reszelt citromhéjjal, citromlével simára, kiviket meghámozzuk, narancs magjait, gyümölcsök húsát, tejszínt kemény, fölaprózott gyümölccsel, sajtkrémhez adjuk, gyümölcsös krémet, palacsintákra halmozzuk, megtöltött palacsintákat, durvára vágott, narancslikőrrel, tejszínkrémsajt, palacsintarolád, palacsintákra, felgöngyöljük, palacsintákat, citromhéjjal, pisztáciával, eltávolítjuk, narancslikőr, citromlével, gyümölccsel, meglocsolva, sajtkrémhez, fölaprózott, meghámozzuk, gyümölcsök, gyümölcsös, palacsinta, megtöltött, narancsot, csipetnyi, megszórva, halmozzuk, Egzotikus, pisztácia, édes palacsinta, tejszínkrémsajt, csipetnyi reszelt citromhéj, banán, narancs, kivi, citromlé, cukor, teíszín, durvára vágott pisztácia, narancslikőr,
|
|
|
|
|