Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A baconszeletekkel kibéleljük az őzgerincformát úgy, hogy a széleit később rá tudjuk hajtani a ,,töltelékre".A megmosott májakat ráhelyezzük a baconre, megszórjuk majorannával, a szeletekre vágott fokhagymával és meglocsoljuk a borecettel.Sózni nem kell, mert egyrészt a bacon elegendő sós ízt ad a májnak, másrészt a máj nem puhul meg, ha főzés/ sütés előtt sózzuk.Ráhajtjuk a baconszeleteket és az egészet előmelegített sütőben megsütjük 220°C-on.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Hidegen és melegen is finom, köretként krumplipüré illik hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.12 21:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
baconszeletekkel kibéleljük, széleit később, megmosott májakat, szeletekre vágott, bacon elegendő, egészet előmelegített, baconszeletekkel, baconszeleteket, őzgerincformát, baconszalonna, előmelegített, bazsalikomos, majorannával, meglocsoljuk, fokhagymával, krumplipüré, ráhelyezzük, töltelékre, szeletekre, borecettel, kibéleljük, megszórjuk, majoranna, borecetes, Ráhajtjuk, csirkemáj, csirkemáj, megmosott, megsütjük, fokhagyma, köretként, egyrészt, baconszalonna, tokaji bazsalikomos borecet, szív nélküli csirkemáj, majoranna, gerezd fokhagyma,
|
|
|
|
|