Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát megtisztítjuk és apró lyukú reszelőn lereszeljük. Hozzáreszeljük a fokhagymát.Hozzáadjuk a lisztet, a tojást és a durvára vágott diót.
Sóval és borssal ízesítjük és jól összekeverjük.Forró serpenyőben hevített margarinon mindkét oldalát megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fogyaszthatjuk magában vacsoraként, de köretnek is kitűnő.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szonoczky
2013.12.06 21:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyát megtisztítjuk, durvára vágott, fokhagymagerezd, Fogyaszthatjuk, Hozzáreszeljük, megtisztítjuk, összekeverjük, vacsoraként, lereszeljük, serpenyőben, Hozzáadjuk, margarinon, Fokhagymás, kisütéshez, fokhagymát, burgonyát, lapcsánka, megsütjük, ízesítjük, hevített, burgonya, evőkanál, köretnek, reszelőn, margarin, mindkét, lisztet, magában, burgonya, evőkanál liszt, tojás, fokhagymagerezd, durvára vágott, bors, margarin kisütéshez,
|
|
|
|
|