Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, majd a megtisztított, megpörkölt csirkeszárnyakat egyenként alaposan megkenjük vele, majd ráöntjük a maradékot. Pár órán át fedő alatt állni hagyjuk - de legalább egy óra mindenképpen kell, hogy jól összeérjenek az ízek. A sütőt 180 fokra melegítjük, közben egy tűzálló edényt jó alaposan kikenünk vajjal, majd belehelyezzük a csirkeszárnyakat. Körülbelül 30 percig ropogósra sütjük. Rizzsel vagy sült burgonyával fogyasztjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Fogásunk még laktatóbb, finomabb, ha mártogatóst is készítünk hozzá, legyen az akár valamilyen fűszeres, fokhagymás-tejfölös, netán csípős paradicsomos szósz.
|
|
|
|
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
páchoz összekeverjük, tűzálló edényt, akár valamilyen, csirkeszárnyakat, csirkeszárnyakat, paprikaőrlemény, csirkeszárnyak, megtisztított, összekeverjük, belehelyezzük, mindenképpen, hozzávalókat, csirkeszárny, összeérjenek, paradicsomos, burgonyával, fogyasztjuk, mártogatóst, megpörkölt, Körülbelül, fokhagymás, kávéskanál, valamilyen, melegítjük, ropogósra, készítünk, egyenként, maradékot, olívaolaj, páchoz, olívaolaj, csipet frissen őrölt csili, csipet bors, csipet, evőkanál ketchup, kávéskanál mustár, csipet őrölt kömény, csipet kurkuma, csipet gyömbér, csipet fokhagymagranulátum,
|
|
|
|
|