Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A kekszet ledarálni, hozzáadni a porcukrot, a kakaóport a tejet és a rumot.
Jól összedolgozni és egy közepes tepsi aljába nyomkodni.
A túrót áttörni a mascarponéval, cukorral és a zselatinnal jól kikeverni és a barna tésztára kenni vizes lapáttal.
A tetejét bevonni csokoládémázzal és 3 órára - lehet több is - hűtőbe tenni.
Hidegen szépen szeletelhető.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha tovább van a hűtőben, jobb szeletelni.
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
cila1
2014.07.16 15:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kekszet ledarálni, közepes tepsi, túrót áttörni, barna tésztára, tetejét bevonni, csokoládémázzal, mascarponéval, összedolgozni, szeletelhető, zselatinnal, háztartási, mascarpone, készítendő, szeletelni, ledarálni, csokoládé, nyomkodni, porcukrot, kikeverni, hozzáadni, kakaóport, porcukor, zselatin, kakaópor, cukorral, tésztára, porcukor, evőkanál, lapáttal, közepes, áttörni, háztartási keksz, porcukor, kakaópor, evőkanál, túró, mascarpone, porcukor, csmg zselatin, csokoládé,
|
|
|
|
|