Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát kockára vágva kevés olajon megpirítom, majd arra teszem a felszeletelt gombát, kicsit sózom .Kevergetve megpárolom.
Az először negyedekbe, majd szeletekre vágott cukkinit is hozzáadom.
Most öntöm hozzá a paradicsom konzervet és azzal is jól átkevergetem Az egészet félre rakom.
Egy négyszögletes tepsit kivajazok és lerakok egy sor lasagna tésztát.A tésztára simítom a gombás ragut,arra megint tészta kerül.Ezt addig rakom míg van hozzávalóm
A tetejére mindig tészta kerüljön.A tetejére reszelt sajtot szórok és a sütőben szép pirosra megsütöm.
180 fokos sütőbe 45 percig fogom sütni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Aránylag hamar elkészül és laktató vacsora lehet.
Aki szereti gomba helyett készítheti spenóttal vagy borsóval és kukoricával is.
De van egy édes változata is, az almás, az sem rossz.
Reszelt almás fahéjas réteg, arra cukros tejfölös réteg és alatta és fölötte tészta.Megsütni, megenni való.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
nagyi01 |
2012.04.04. 15:49 (#1) |
|
 |
Kipróbálom |
| |
|
|
|
hagymát kockára, felszeletelt gombát, először negyedekbe, paradicsom konzervet, egészet félre, négyszögletes tepsit, tésztára simítom, gombás ragut, tetejére mindig, tetejére reszelt, sütőben szép, édes változata, négyszögletes, átkevergetem, felszeletelt, kukoricával, megpárolom, negyedekbe, paradicsom, készítheti, hozzávalóm, paradicsom, Kevergetve, megpirítom, szeletekre, bazsalikom, trappista, ZÖLDSÉGES, kivajazok, tésztalap, konzervet, spenóttal, változata, hozzáadom, fokhagyma, padlizsán, kerüljön, tetejére, hagyma, olaj, gerezd fokhagyma, gomba, hámozott paradicsom készen, bors, bazsalikom, csomag lasagna tésztalap,
|
|
|
|
|