Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kivajazunk egy tűzálló tálat.
Kis tálba beleöntjük a tejet és a rumot és a babapiskótákat belemártogatjuk és a kivajazott tál alját kibéleljük vele.
A barackokat nagyobb szeletekre vágjuk és a piskótát beborítjuk vele.
A tojást a porcukorral robotgéppel simára keverjük, majd a liszttel elkevert sütőport hozzá keverjük és a barackok tetejére öntjük.
Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
/Tű próbával ellenőrizzük, hogy megsült e/
Langyosan porcukorral tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Minimális idő amit sütni kell20 25 perc lehet. Én barack befőttből készítettem.
Meg lehet szórni fahéjjal a barackokat vagy akár vaníliás cukorral de szerintem szilvával is finom lehet.
Elég édes sütemény ha befőttel készül.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.18 18:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tűzálló tálat, barackokat nagyobb, piskótát beborítjuk, porcukorral robotgéppel, liszttel elkevert, barackok tetejére, barackokat vagy, belemártogatjuk, babapiskótákat, Előmelegített, aranybarnára, ellenőrizzük, babapiskóta, készítettem, porcukorral, porcukorral, robotgéppel, Kivajazunk, kibéleljük, barackokat, szeletekre, barackokat, Őszibarack, őszibarack, beleöntjük, kivajazott, beborítjuk, Minimális, szilvával, szerintem, befőttből, Langyosan, liszttel, 20dkg babapiskóta, nagyobb őszibarack, tojás, liszt, sütőpor, porcukor,
|
|
|
|
|