Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Alaposan megmossuk a csirkemellet és félbevágjuk, hogy vékonyabb szeleteket kapjunk, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
Kikészítünk három edényt. Az egyikbe belerakjuk a lisztet, a másikba a kissé felvert tojást, a harmadikba pedig a kókusz és curry keverékét.
A hússzeletek mindkét oldalát lisztbe mártjuk, majd a tojásba, végül pedig a kókuszreszelékbe.
Forró olajban, közepes lángon, mindkét oldalát körülbelül 5-5 percig sütjük, és pár percre papírtörlőre tesszük, hogy a felesleges olajat felszívja.
Tetszőleges körettel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A rántott csirkemell rajongóinak biztosan ízleni fog. Kimarad a zsemlemorzsa, de cserében a curry és a megpirult kókusz különleges ízt ad a megsült csirkének.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.05 10:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshez olaj, egyikbe belerakjuk, kissé felvert, harmadikba pedig, hússzeletek mindkét, felesleges olajat, rántott csirkemell, megpirult kókusz, megsült csirkének, kókuszreszelékbe, kókuszreszelék, papírtörlőre, csirkemellet, zsemlemorzsa, Tetszőleges, rajongóinak, hússzeletek, Kikészítünk, félbevágjuk, szeleteket, belerakjuk, körülbelül, harmadikba, felesleges, csirkemell, különleges, csirkemell, feketebors, csirkemell, vékonyabb, csirkének, borsozzuk, felszívja, megpirult, keverékét, csirkemell filé, feketebors őrölt, evőkanál búzaliszt, nagyobb tojás, evőkanál kókuszreszelék, teáskanál curry őrölt, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|