Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hússzeleteket kiverem és megsózom. A tojást a hússzeletbe tekerem, lisztbe, sózott felvert tojásba, majd zsemlemorzsába mártom és bő forró olajban kisütöm. Hosszában kettévágva teszem a hidegtálra.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Mutatós vendégváró hidegtálat készíthetünk ilyen módon.Természetesen a mennyiséget figyelembe véve.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
55laci |
2012.10.06. 13:39 (#1) |
|
 |
Minden ugyan az csak pörköltnek szoktam készíteni.
És így a neve / tojásos húspörkölt/ igy is nagyon finom.
Egy próbát megér |
| |
|
|
|
hússzeleteket kiverem, hússzeletbe tekerem, mennyiséget figyelembe, zsemlemorzsába, hússzeleteket, Természetesen, készíthetünk, szűzpecsenye, zsemlemorzsa, mennyiséget, hússzeletbe, hidegtálra, vendégváró, figyelembe, hidegtálat, kettévágva, Hosszában, Tojással, megsózom, keményre, tojásba, lisztbe, olajban, tekerem, töltött, Mutatós, felvert, rántott, kiverem, keményre főzött tojás, szelet szűzpecsenye, liszt, tojás, zsemlemorzsa, olaj,
|
|
|
|
|