Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az újhagymát megmosom, apróra vágom, közepes méretű salátástálba öntöm. Az uborkát lecsumázom, szintén apróra vágom, az újhagymához adom. A négy cikk krémsajtot, a mustárt, majonézt és a zöldfűszereket hozzáadom és elkeverem. A hat tojást keményre főzöm, megpucolom, majd tojásszeletelő segítségével előbb keresztbe, majd haránt vágva apró darabokra vágom, és a krémhez adom. Jól elkeverem, ha túl sűrű, egy-két evőkanál vízzel hígítom. Pár órára lefedve hűtőbe rakom, hogy az ízek összeérjenek. Mártogatósként vagy kenyérfeltétként tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Zöldfűszerként provence-i vagy olasz fűszerkeveréket használok, de jól illik hozzá a borsikafű is.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
k-viktoria
2015.02.26 13:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
újhagymát megmosom, uborkát lecsumázom, újhagymához adom, négy cikk, zöldfűszereket hozzáadom, krémhez adom, ízek összeérjenek, kenyérfeltétként, fűszerkeveréket, Mártogatósként, tojásszeletelő, Zöldfűszerként, zöldfűszereket, csemegeuborka, segítségével, zöldfűszerek, salátástálba, összeérjenek, újhagymához, krémsajtot, megpucolom, mártogatós, lecsumázom, használok, elkeverem, Zöldséges, hozzáadom, újhagymát, elkeverem, borsikafű, tejszínes, keresztbe, darabokra, szál újhagyma, apró szemű csemegeuborka, tojás, mustár, majonéz, zöldfűszerek ízlés szerint,
|
|
|
|
|