Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karajszeleteket egyforma nagyságúra kiklopfoljuk, enyhén megsózzuk. A túrót a tejföllel, csipetnyi sóval és az apróra vágott medvehagymával összekeverjük. Egy hússzeleten elterítünk a medvehagymás töltelékből 2 evőkanálnyit, befedjük a másik szelettel. Lisztbe, felvert tojásba és szemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban kisütjük mindkét oldalát.
Tálalásnál középen kettévágjuk a kisült húsokat, hogy láthatóvá váljon a töltelék. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A medvehagyma levelet fokhagymával helyettesíthetjük.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.22 07:45
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karajszeleteket egyforma, apróra vágott, hússzeleten elterítünk, medvehagymás töltelékből, másik szelettel, kisült húsokat, medvehagyma levelet, karajszeleteket, medvehagymával, szemlemorzsába, összekeverjük, evőkanálnyit, Medvehagymás, zsemlemorzsa, medvehagymás, fokhagymával, kiklopfoljuk, hússzeleten, sertéskaraj, töltelékből, Burgonyával, sertéskaraj, medvehagyma, kettévágjuk, medvehagyma, nagyságúra, Tálalásnál, elterítünk, láthatóvá, forgatjuk, csipetnyi, tejföllel, szelettel, szelet sertéskaraj, medvehagyma levél, turó, tejföl, tojás, liszt, zsemlemorzsa, sütéshez étolaj,
|
|
|
|
|