Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paradicsomokat megmosom, majd forrásban lévő vízbe dobom, 1-2 percre. Kiszedem és lehúzom a bőrét. Akár ebben a vízben is ki lehet főzni a tésztát, 8-10 perc alatt. A meghámozott paradicsomokat felkockázom és félreteszem. Egy edényben felforrósítom az olívaolajat, majd félrehúzom a tűzről és beledobom a finomra aprított fokhagymát. 1 percet pirítom, majd rádobom a fűszereket és a paradicsomot. Visszateszem a tűzre, öntök hozzá fél dl vizet és hagyom, hogy felforrjon. Ha forr, hozzáadom a felszeletelt vagy apróra vágott olívabogyókat, sózom, borsozom. A paradicsomragut a tésztára öntöm és megszórom frissen reszelt parmezán sajttal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.08.25 18:54
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
paradicsomokat megmosom, meghámozott paradicsomokat, edényben felforrósítom, finomra aprított, felszeletelt vagy, tésztára öntöm, paradicsomragut, paradicsomokat, paradicsomokat, felforrósítom, olívabogyókat, Visszateszem, felszeletelt, paradicsomot, Paradicsomos, félreteszem, felkockázom, meghámozott, olívaolajat, bazsalikom, felforrjon, olívabogyó, fűszereket, fokhagymát, félrehúzom, paradicsom, forrásban, fokhagyma, beledobom, olívaolaj, megszórom, hozzáadom, gerezd fokhagyma, paradicsom, csomag fusilli, reszelt sajt, olívaolaj, olívabogyó, csipet bazsalikom, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|