Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát apró kockára vágva kisütjük,
beletesszük a kissé összetört lebbencset s megpirítjuk a tésztát.
Az apróra vágott hagymát a tetejére szórjuk,s együtt dinszteljük.
Megszórjuk a pirospaprikával, felengedjük vízzel.
beletesszük a karikára vágott krumplit, paprikát-paradicsomot-zell er zöldet, a levesízesítő port.
Csendes tűzön puhára főzzük
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
jó étvágyat
aki szereti az erős paprikát tegyen bele,én anélkül el sem tudom képzelni
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
gizusmama
2012.01.25 22:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát apró, kissé összetört, apróra vágott, tetejére szórjuk, karikára vágott, levesízesítő port, erős paprikát, pirospaprikával, lebbencstészta, lebbencsleves, zellerzöldje, paradicsomot, levesízesítő, pirospaprika, levesízesítő, vöröshagyma, beletesszük, felengedjük, beletesszük, megpirítjuk, dinszteljük, lebbencset, paradicsom, Megszórjuk, szalonnát, összetört, kisütjük, tetejére, krumplit, kiskanál, paprikát, szalonna, karikára, 10dkg füstölt szalonna, 2fej vöröshagyma, kiskanál örőlt pirospaprika, zellerzöldje, szem krumpli karikára vágva, paprika, paradicsom, levesízesítő helyett,
|
|
|
|
|