Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben megfőzöm. A megfőtt karfiolt villával összetöröm. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, a szerecsendiót, a sót és összekeverem.
Serpenyőben kevés olajat hevítem, majd a tenyerünkkel kis lapos pogácsákat formálva, pirosra sütöm mindkét oldalát.
A tejfölt sózom, borsozom, hozzáadok egy fél kávéskanál cukrot, ecetet és két kávéskanál paprikakrémet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2014.06.11 21:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karfiolt rózsáira, megfőtt karfiolt, tejfölt sózom, szerecsendiót, mártogatóssal, paprikakrémet, Karfioltócsni, tojássárgája, szerecsendió, összekeverem, tenyerünkkel, Serpenyőben, paprikakrém, mindenkinek, összetöröm, kávéskanál, pogácsákat, kávéskanál, Hozzáadjuk, hozzáadok, tojásokat, borsozom, rózsáira, megfőzöm, villával, karfiolt, evőkanál, karfiolt, kiskanál, karfiol, liszt, tojás, tojássárgája, csipet szerecsendió őrölt, tejföl, bors, kiskanál paprikakrém csípős, kiskanál cukor, kiskanál ecet, evőkanál olaj,
|
|
|
|
|