Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zsírt felolvasztom, beleteszem a kifejtett borsót, sót, őrölt borsot, az apróra vágott fokhagymát, petrezselyem zöldet, majd összekeverem. Fedő alatt puhára párolom. Megszórom lisztel, megkeverem, felöntöm tejjel, hogy ellepje, majd összefőzöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tükörtojást adok hozzá feltétnek.
|
|
|
|
1 komment
|
1 ember kedveli
|
sz-andi
2014.04.06 19:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
nagyim |
2014.04.16. 07:23 (#1) |
|
|
Remélem, ezt egy kezdő szakács nem fogja olvasni, mert ha a zsirra ráteszi ezt a cuccot, percek múlva égni fog az egész. Mert a borsó nem enged annyi levet, hogy párolódjon. Tehát addig oké, hogy beleteszem a belevalót, de ráöntök kb. egy deci vizet vagy zöldséglevet-húslevet, ami van, s úgy párolgatom. Hallani hogy susog, ha elfogy a viz, újra önteni, amig puha lesz. Hát ennyi, és talán egy kis finom olajjal kellemesebb az ize, mint a mostani zsirokkal. Üdv.Nagyi |
| |
|
|
|
zsírt felolvasztom, kifejtett borsót, apróra vágott, zöldpetrezselyem, petrezselyem, összekeverem, felolvasztom, Tükörtojást, fokhagymát, összefőzöm, megkeverem, beleteszem, feltétnek, Zöldborsó, kifejtett, Megszórom, átszitált, zöldborsó, felöntöm, finomra, ellepje, főzelék, párolom, lisztel, borsot, tejjel, vágott, apróra, vágott, zöldborsó, zsír, csipet, csipet bors, átszitált liszt,
|
|
|
|
|
Fasírt
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
|
|
|
|
|