Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A combokat megmossuk, megszárogatjuk,sóval bedörzsölve mindegyik darabot körbetekerjük egy szelet baconnal,megtűzzük fogvájóval, előmelegített sütőben ,tűzálló edényben ,vagy tepsiben kb 20 percig sütjük s közben néhányszor villával megforgatjuk.
A hagymát és a gombát megtisztítjuk a paprikákat kicsumázzuk ,a paradicsomok szárát kivágjuk.Az apróra vágott hagymát pici olajon szalmasárgára sütjük,hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát,2-3 percig összesütjük és hozzáadjuk a 2-2,5 cs-es kockákra vágott .paprikát és paradicsomot.5-6 percig együtt pirítjuk,majd kis lángon fedő alatt megpároljuk,Ízlés szerint sóval,paprikával,paprikakr émmel fűszerezzük,majd a hozzáadott tejföllel/ joghurttal 2-3 percig összeforraljuk,mialatt besűrűsödik.A tepsiben a csirkecombokra és közé ,öntjük megszórjuk füstölt reszelt sajttal,majd az egészet kb 20 percig sütjük közepes lángon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.30 10:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
combokat megmossuk, szelet baconnal, gombát megtisztítjuk, paprikákat kicsumázzuk, paradicsomok szárát, apróra vágott, cikkekre vágott, hozzáadott tejföllel, megszárogatjuk, összeforraljuk, paprikakrémmel, csirkecombokra, körbetekerjük, csiperkegomba, előmelegített, szalmasárgára, megtisztítjuk, paradicsomot, pirospaprika, megforgatjuk, paradicsomok, kicsumázzuk, összesütjük, megpároljuk, paprikakrém, fűszerezzük, zöldpaprika, besűrűsödik, vöröshagyma, bedörzsölve, hozzáadott, joghurttal, néhányszor, hozzáadjuk, csirkecomb, baconvagy házi szalonna, közepes vöröshagyma, csiperkegomba, 4-4-zöldpaprikaparadicsom, olivaolaj, csapott pirospaprika, csapott csípős, paprikakrém, ízlés szerint, füstölt sajt,
|
|
|
|
|