Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A mazsolát beáztatom meleg vízbe.Mialatt ázik a mazsola, a többi hozzávalókat kimérem és egy nagyobb tálba teszem. Majd a beáztatott mazsolát is a többi hozzávalóhoz öntöm és egynemű tésztává gyúrom össze.
Majd egy folpackba henger formájúra csomagolom a még lágy és képlékeny tésztát és hűtőbe teszem kb 1-2 órára vagy akár egy egész éjszakára.
Miután kivettem a hütőből a tésztánkat, kicsomagolom és kb fél ujjnyi vastagságúra vágom.Sütőpapírral kibélelt tepsibe teszem és 175-180 fokon 25-30 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2014.04.23 21:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
mazsolát beáztatom, többi hozzávalókat, nagyobb tálba, beáztatott mazsolát, többi hozzávalóhoz, folpackba henger, egész éjszakára, hozzávalóhoz, kicsomagolom, Sütőpapírral, hozzávalókat, vastagságúra, tojássárga, tésztánkat, beáztatott, csomagolom, folpackba, formájúra, beáztatom, éjszakára, képlékeny, kibélelt, kivettem, tésztává, margarin, étvágyat, mazsolát, mazsolát, Mazsolás, egynemű, nagyobb, hütőből, mazsola, Rama margarin, liszt, tojássárga, mazsola, cukor,
|
|
|
|
|