Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tepsit kiolajozzuk. A krumplit megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. Felét a tepsi aljába halmozzuk úgy, hogy takarják egymást, és a tepsi alját teljesen beborítjuk vele. A karajt felszeleteljük, kiklopfoljuk. A mustárt őrölt borssal összekeverjük, és a húsok mindkét oldalát átkenjük vele. Még ízletesebb lesz, ha ezt kicsit korábban elkészítjük, és állni hagyjuk. A mustáros karajszeletekkel befedjük a burgonyát. Ekkor a vékonyra szeletelt füstölt szalonna réteg következik. A vöröshagymát megtisztítjuk, felkarikázzuk, ezt is ráhalmozzuk. Az egészet befedjük a megmaradt krumplival. A tejfölt reszelt sajttal összekeverjük, ha szükséges, kevés tejjel kicsit hígítjuk, és a rakott hús tetejére kenjük. Alufóliával befedjük, és 40 percig sütjük. Ekkor levesszük a fóliát, és aranyló pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
32 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.28 17:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tepsit kiolajozzuk, krumplit megtisztítjuk, tepsi aljába, tepsi alját, karajt felszeleteljük, mustárt őrölt, húsok mindkét, mustáros karajszeletekkel, vékonyra szeletelt, vöröshagymát megtisztítjuk, egészet befedjük, megmaradt krumplival, tejfölt reszelt, karajszeletekkel, felszeleteljük, megtisztítjuk, megtisztítjuk, összekeverjük, összekeverjük, felkarikázzuk, kiklopfoljuk, vöröshagymát, ráhalmozzuk, Alufóliával, kiolajozzuk, elkészítjük, sertéskaraj, vöröshagyma, következik, ízletesebb, beborítjuk, krumplival, szeletelt, halmozzuk, szükséges, burgonyát, karikákra, levesszük, megmaradt, krumpli, sertéskaraj, húsos füstölt szalonna, vöröshagyma, tejföl, őrölt bors, evőkanál mustár, trappista sajt, étolaj,
|
|
|
|
|