Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A marhahúst kisebb kockára, a hagymát, fokhagymát,kicsi darabokra vágom fel.
A burgonyát, répát, zellert akkorára vágom mint a hús,a gombát pedig negyedekre.
Egy serpenyőben olajat melegítek, a húst rádobom és kb : 5 percig pirítom rajta, közben kevergetem.
Ezután rakom hozzá a hagymát, répát, zellert és további 5 percig pirítom együtt , s megszórom a pirospaprikával.
A feldarabolt gombát is beleteszem, sózom , borsozom , felöntöm vízzel vagy marhahúslével,majdnem puhára főzöm .
A megmosott rizst hozzáadom és így már készre főzöm .
Tálaláskor apróra vágott kaporral fogom díszíteni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Elég laktató leves, ezután valami könnyű desszert illik, mint pl: palacsinta, túrógombóc.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
1 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.12.01 21:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
maxxxis |
2012.12.04. 05:01 (#1) |
|
 |
Nagyom finom lehet,ki fogom próbálni. |
| |
|
|
|
marhahúst kisebb, gombát pedig, serpenyőben olajat, húst rádobom, feldarabolt gombát, megmosott rizst, pirospaprikával, Marhahúsleves, marhahúslével, pirospaprika, feldarabolt, serpenyőben, túrógombóc, kevergetem, fokhagymát, beleteszem, Tálaláskor, negyedekre, szárzeller, palacsinta, marhahúst, hozzáadom, megszórom, darabokra, burgonyát, sárgarépa, megmosott, díszíteni, fokhagyma, melegítek, gombával, desszert, marhahús, hagyma, szárzeller, sárgarépa, gomba, gerezd fokhagyma, burgonya, rizs, bors, kapor, kevés pirospaprika,
|
|
|
|
|