Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra (légkeverős sütőnél 200 °C).
Vágjuk a kenyeret átlósan 8 szeletre, majd a szeletek mindkét oldalát kenjük meg olívaolajjal, és forró sütőben pirítsuk 5 percig.
Süssük meg a padlizsánt forró grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), míg megpuhul.
Forgassuk meg a haloumi sajtot lisztben, majd tegyük forró grillserpenyőbe és süssük, amíg enyhén megpuhul.
Osszuk el a padlizsánt, a sajtot, a paradicsomot, a bazsalikomot és a kapribogyót a kenyérszeleteken, majd locsoljuk meg a maradék olajjal.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyorsan kész ,mutatós és finom!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.30 16:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kenyeret átlósan, szeletek mindkét, padlizsánt forró, haloumi sajtot, maradék olajjal, szilvaparadicsom, kenyérszeleteken, grillserpenyőben, grillserpenyőbe, lecsepegtetve, bruschettával, bazsalikomot, paradicsomot, olívaolajjal, grillsütőben, evőkanálnyi, evőkanálnyi, evőkanálnyi, grillezhető, kapribogyót, evőkanálnyi, padlizsánt, szeletelve, bazsalikom, kapribogyó, padlizsánt, légkeverős, Melegítsük, Mediterrán, finomliszt, szeletelve, bagett, evőkanálnyi olívaolaj, evőkanálnyi finomliszt, evőkanálnyi friss bazsalikom,
|
|
|
|
|
Somlói
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|