Fogás: desszert, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A fehérjét a cukorral keményre felverem , hozzáadom a tojássárgáját, lisztet, sütőport , vizet, kikeverem jól .Egy 26 cm - res formába öntöm a tésztát és megsütöm , 180 fokon 35 perc alatt .
Hagyom , hogy kihüljön .A gyümölcslét kis lábasba öntöm és megfözöm benne a pudingport, majd amikor már langyos, belekeverem a vajat .
Mixerrel krémesre kidolgozom , hütőbe teszem .( cukor nem kell hozzá , mivel a kubu amúgy is édeskés )A tejszínt keményre felverem a cukorral, s közben hozzákeverem a fixálót is .
Összeállitása :
A tésztát megkenem 3 ek. baracklekvárral .
Arra simítom a kubu krémet, ( pár kanállal félre teszek a díszitéshez ) , rákanalazom a tejszínt ( ebből is kevest hagyok ) .
A maradék tejszínt krémet mixerrel krémesitem , ebből készitem majd a diszitést .
A hütőbe teszem minimum 2 órára , csak utána szeletelem fel .
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A kubu több ízben is kapható, mindenki olyat választ amilyet szeret .
Helyette lehet más gyümölcslét is használni , de rostos legyen .
Jó évágyat kivánok hozzá !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2014.05.06 13:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukorral keményre, kubu amúgy, tejszínt keményre, tésztát megkenem, kubu krémet, maradék tejszínt, hütőbe teszem, kubu több, baracklekvárral, Összeállitása, tojássárgáját, baracklekvár, hozzákeverem, díszitéshez, gyümölcslét, belekeverem, rákanalazom, gyümölcslét, kidolgozom, krémesitem, pudingport, gyümölcslé, szeletelem, kikeverem, használni, diszitést, hozzáadom, pudingpor, krémesre, megsütöm, kihüljön, megfözöm, mindenki, cukorral, sütőpor, tojás, üveg kubu gyümölcslé, csomag vaníliás pudingpor, tejzsin, csomag habfix, izlés szerint porcukor, baracklekvár,
|
|
|
|
|