Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágva ,a sárgarépát karikára vágva , olajban megdinszteljük ,beletesszük a megtisztított négybe vágott gombát. Puhára pároljuk,fűszerezzük. Amíg készül megfőzzük a puliszkát,forrón kis gömbölyű tálakba tesszük így tálaláskor tányérra kiborítva ,mutatós lesz. A gomba közül kiválogatunk a puliszka tetejére egy-egy sárgarépát.
Ha a gomba elkészült,hozzáadjuk az eresztéket,a tejfölt egy, két percig forraljuk, beletesszük a petrezselyemzöldet,és tálaljuk.A sárgarépa mellé tehetünk egy-egy petrezselyem zöldet is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.05 15:32
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, sárgarépát karikára, megtisztított négybe, gomba közül, puliszka tetejére, gomba elkészült, sárgarépa mellé, petrezselyemzöld, megdinszteljük, csiperkegomba, megtisztított, kiválogatunk, sárgarépával, pirospaprika, petrezselyem, Gombatokány, eresztékhez, puliszkával, beletesszük, beletesszük, fűszerezzük, sárgarépát, sárgarépát, hozzáadjuk, tálaláskor, eresztéket, puliszkát, kiborítva, elkészült, sárgarépa, forraljuk, sárgarépa, megfőzzük, csiperkegomba, hagyma, petrezselyemzöld, bors, pirospaprika, tejföl, szál sárgarépa, liszt eresztékhez, olaj,
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|