Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát felkockázzuk és kevés margarinon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a savanyú káposztát, felöntjük a vízzel és beletesszük a köménymagot is. Lefedve 45 percig pároljuk közepes lángon.
3 db almát lereszelünk és a pezsgővel együtt a káposztához adjuk és még 15 percig pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Finom, pikáns íze van.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.07 14:53
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát felkockázzuk, savanyú káposztát, pezsgővel együtt, káposztához adjuk, savanyúkáposzta, felkockázzuk, vöröshagyma, beletesszük, köménymagot, lereszelünk, káposztához, margarinon, Hozzáadjuk, káposztát, pezsgővel, felöntjük, pirítjuk, káposzta, pároljuk, üvegesre, pároljuk, margarin, savanyú, Lefedve, savanyú, közepes, hagymát, kömény, együtt, vízzel, savanyú káposzta, vöröshagyma, alma, pezsgő, csomag kömény, Rama margarin,
|
|
|
|
|