Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Veszünk egy hosszabb püspökkenyér formát, kibéleljük folpackal.
A forma alját rakjuk ki babapiskótával locsoljuk le feketekávéval.
4 dl tejből megfőzzük a pudingot,majd bele reszelünk 12,5 dkg gesztenyepürét,elkeverjük és a piskóta tetejére simítjuk.
A tetejére rakunk egy sor babapiskótát, ezt is meglocsoljuk a feketekávéval.
A vajat a porcukrot ,vaníliás cukrot,kakaót a gesztenyepüré másik felét habosra keverjük.A krémet rá simítjuk a második réteg piskótára.Befedjük egy sor piskótával,ezt is meglocsoljuk kávéval.Kissé megnyomtatjuk ,hogy mindenhol kitöltődjön a forma. Letakarjuk fóliával és 1 éjszakára hűtőbe tesszük.Másnap kiborítjuk egy tálcára,a fóliát lehúzzuk róla. A tetejét beszórjuk kakaóporral, és díszítjük kakaó cseppel és cukorgyönggyel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az egyik sorba tehetünk rumba áztatott mazsolát a másik sorba néhány szem rumos meggyet .Nagyon finom..
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.11 10:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hosszabb püspökkenyér, forma alját, piskóta tetejére, tetejére rakunk, gesztenyepüré másik, második réteg, fóliát lehúzzuk, tetejét beszórjuk, egyik sorba, másik sorba, babapiskótával, cukorgyönggyel, gesztenyepürét, gesztenyepüré, feketekávéval, gesztenyepüre, feketekávéval, megnyomtatjuk, babapiskótát, meglocsoljuk, meglocsoljuk, püspökkenyér, kakaóporral, cukorgyöngy, kitöltődjön, babapiskóta, piskótával, kiborítjuk, kibéleljük, Letakarjuk, elkeverjük, Gesztenyés, reszelünk, mindenhol, locsoljuk, éjszakára, nagy csomag babapiskóta, gesztenyepüre, tej, csomag vanília pudingpor, puha vaj, porcukor, kakaópor, vaníliás cukor\', kakaópor,
|
|
|
|
|