Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
12 gerezd fokhagymát lereszelünk, vagy fokhagymanyomón átnyomunk. Olajon üvegesre pároljuk, 1 csapott evőkanál lisztet adunk hozzá, ízesítjük (só, bors, ételízesítő). Vízzel felengedjük és dobunk bele 2 húsleves kockát (persze ha van, húsleves lével is fel lehet engedni). Ha összefőtt, 2 dl tejszínt adunk hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaláskor, pirított kenyérkockát, sajtot lehet a tetejére szórni.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
anitakezi
2014.02.12 15:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tetejére szórni, fokhagymanyomón, húsleveskocka, kenyérkockát, ételízesítő, lereszelünk, ételízesítő, felengedjük, Tálaláskor, fokhagymát, összefőtt, krémleves, Fokhagyma, ízesítjük, átnyomunk, fokhagyma, pirított, üvegesre, pároljuk, tejszínt, húsleves, húsleves, evőkanál, tetejére, tejszín, csapott, lisztet, liszt, húsleveskocka, tejszín, gerezd fokhagyma, csipet, csipet bors, csipet ételízesítő,
|
|
|
|
|