Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított répákat felkockázom.
Az apróra vágott vöröshagymát az olajon megdinsztelem.
Hozzáadom a répát, majd a zöldborsót is. Együtt párolom, majd felengedem vízzel.
Ízesítem ételízesítővel, lestyánnal, sóval, borssal.
A lisztet csomómentesen elkeverem a tejföllel, és egy kis vízzel.
Amikor a zöldségek megpuhultak, ezzel behabarom, és összeforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült virslivel vagy csirkepörkölttel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feedivion
2013.12.12 15:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított répákat, apróra vágott, olajon megdinsztelem, lisztet csomómentesen, zöldségek megpuhultak, csirkepörkölttel, ételízesítővel, megdinsztelem, megtisztított, összeforralom, csomómentesen, Finomfőzelék, vöröshagymát, ételízesítő, felkockázom, megpuhultak, zöldborsót, felengedem, lestyánnal, zöldborsó, virslivel, elkeverem, tejföllel, fehérrépa, sárgarépa, Hozzáadom, behabarom, zöldségek, Ízesítem, evőkanál, evőkanál, sárgarépa, fehérrépa, zöldborsó, evőkanál olaj, evőkanál liszt, tejföl, evőkanál ételízesítő, kiskanál lestyán, bors,
|
|
|
|
|