Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A májat megtisztítjuk az inaktól és a hártyáktól.
A hagymát felaprítjuk, a zsíron megdinszteljük és hozzáadjuk a fűszereket. Pici, kb. 2 dl vízzel felengedjük és 15 percig főzzük.
Ezt követően beletesszük a májat és további 15-20 percig főzzük.
Amikor a csirkemáj kettévágva nem enged levet, kész az étel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A csirkemáj leggyakrabban dinsztelve kerül nálunk az asztalra, nagyon szeretjük.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 22:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
májat megtisztítjuk, hagymát felaprítjuk, zsíron megdinszteljük, csirkemáj kettévágva, csirkemáj leggyakrabban, megdinszteljük, megtisztítjuk, leggyakrabban, pirospaprika, felaprítjuk, zöldpaprika, vöröshagyma, felengedjük, beletesszük, kettévágva, dinsztelve, hártyáktól, pirosarany, fűszereket, hozzáadjuk, csirkemáj, csirkemáj, csirkemáj, csirkemáj, szeretjük, majoranna, követően, Resztelt, asztalra, inaktól, közepes, csirkemáj, közepes vöröshagyma, zsír, őrölt pirospaprika, őrölt majoranna őrölt bors, pirosarany, zöldpaprika,
|
|
|
|
|