Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A liszthez hozzáadjuk a szalalkálit és a sót, majd a margarinnal összemorzsoljuk.Az összemorzsolt liszthez hozzáadjuk a nagy lyukon reszelt sajtot, és összekeverjük.
A tojás hozzáadása után a kefírt beleöntjük, és összedolgozzuk, de ha esetleg túl száraznak tűnik, néhány csepp tej segíthet rajta.
Ujjnyi vastagra nyújtjuk, és tetszőleges formákra szaggatjuk, majd tojással kenjük a tetejét, és sajttal szórjuk be.
Előmelegített sütőben kb. 20-25 percig sütjük, attól függ, hogy ki aranybarnán, ki szőkén szereti.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A kefír helyett tejfölt is lehet bele tenni.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.18 19:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszthez hozzáadjuk, margarinnal összemorzsoljuk, összemorzsolt liszthez, nagy lyukon, tojás hozzáadása, kefírt beleöntjük, kefír helyett, összemorzsoljuk, összedolgozzuk, összemorzsolt, Előmelegített, összekeverjük, margarinnal, tetszőleges, aranybarnán, szalalkálit, hozzáadása, szaggatjuk, hozzáadjuk, hozzáadjuk, beleöntjük, szalalkáli, száraznak, formákra, tojással, liszthez, nyújtjuk, liszthez, Tetejére, vastagra, segíthet, esetleg, szórjuk, liszt, Rama, sajt, tojás, szalalkáli, pohár kefír, Tetejére, sajt, tojás,
|
|
|
|
|