Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet felcsíkozom, s Wokban a hagymával előpirítom. Mustárral ízesítem közben.
Ha ez megvan a sütőt, kibélelem alufóliával. Ráhelyezem a hagymás - csirkét.
Arra rakom a savanyú káposztát, amit előtte kimostam egyszer. Ebbe a száraz kolbászból pár szeletet bele rejtek. Fólia a tetejére, s előmelegített sütőben 180 fokon 25-30 percig összerottyantom.
Ha ez kész, akkor pár kanál tejfölt rakok a tetejére, s visszadobom a sütőbe még egy jó negyed órára..
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szénhidrátszegény, kalóriaszegény, zsírszegény, cukorbetegeknek is!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.03.21 18:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet felcsíkozom, hagymával előpirítom, savanyú káposztát, száraz kolbászból, összerottyantom, cukorbetegeknek, kalóriaszegény, előmelegített, csirkemellet, alufóliával, visszadobom, felcsíkozom, zsírszegény, előpirítom, csirkemell, kolbászból, csirkemell, Ráhelyezem, Mustárral, kibélelem, hagymával, káposztát, Káposztás, kimostam, szeletet, káposzta, tetejére, tetejére, ízesítem, hagymás, csirkemell, nagy hagyma, savanyú káposzta, mustár, tejföl, száraz kolbász,
|
|
|
|
|