Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 180 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hús kiklopfoljuk, megsózzuk, forró olajon elősütjük, majd félretesszük. A visszamaradt zsiradékban üvegesre pirítjuk a kockára vágott szalonnát, utána hozzáadjuk az aprított hagymát, meghintjük a paprikával és felöntjük vízzel. Beletesszük a p.szaft kockát, a húst, a szeletelt gombát, az apróra vágott paprikát- paradicsomot, időnként megkevergetve, lefedve pároljuk.
Mikor a hús megpuhult a liszttel símára kevert tejföllel behabarjuk, forralunk rajta még egyet, majd a tejszínnel dúsítjuk.
Galuskával, vagy tésztával kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A hús lehet csíkokra, vagy kockára is vágni, ilyenkor nem kell elősütni.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
nagycina
2012.03.16 07:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
visszamaradt zsiradékban, kockára vágott, aprított hagymát, szeletelt gombát, apróra vágott, liszttel símára, tejszínnel dúsítjuk, paradicsompüré, megkevergetve, paradicsomot, félretesszük, visszamaradt, kiklopfoljuk, pirospaprika, pörköltszaft, vöröshagyma, zsiradékban, Beletesszük, sertésborda, Galuskával, tejszínnel, behabarjuk, paprikával, hozzáadjuk, meghintjük, paradicsom, megsózzuk, forralunk, megpuhult, elősütjük, szeletelt, tejföllel, szalonnát, pörköltszaft kocka, szelet karaj, füstölt szalonna, gomba lehet konzerv, paprika, vöröshagyma, pirospaprika, tejföl, tejszín, liszt, étolaj,
|
|
|
|
|