Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy sütőtálat kivajazunk. A zöldségeket 1 l forró, sós vízben egy percig blansírozzuk. Lecsöpögtetjük. A fokhagymát és a chilit 2 evőkanál olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a zöldségeket. Másfél liter vizet tengeri sóval felforralunk. Állandó keverés mellett óvatosan beleszórjuk a kukoricalisztet, megfőzzük. Az előkészített sütőtálba egy réteg puliszkát terítünk. Ráhalmozzuk a blansírozott zöldségeket, a reszelt Pecorino sajtot. Ha szükséges, öntsünk hozzá némi főzővizet. Betakarjuk a maradék puliszkával. Meghintjük a maradék olajjal, végül 10-15 perc alatt aranysárgára sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Forrón tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.12 16:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőtálat kivajazunk, percig blansírozzuk, előkészített sütőtálba, réteg puliszkát, blansírozott zöldségeket, reszelt Pecorino, maradék puliszkával, maradék olajjal, kukoricalisztet, zöldségkeverék, Lecsöpögtetjük, kukoricaliszt, Előmelegítjük, blansírozzuk, felforralunk, előkészített, blansírozott, aranysárgára, Ráhalmozzuk, zöldségeket, puliszkával, zöldségeket, beleszórjuk, megpirítjuk, zöldségeket, Betakarjuk, kivajazunk, édeskömény, Hozzáadjuk, fokhagymát, Meghintjük, sütőtálat, puliszkát, Zöldséges, 400g kukoricaliszt, erős finomra vágott chili, olívaolaj,
|
|
|
|
|