Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát fel daraboljuk és zsírján megpirítjuk,hozzáadjuk az apróra vágott hagymát.Miután a hagyma meg dinsztelődött hozzáadjuk a kis kockára vágott pulykamellet.Amikor a hús kifehéredett ,hozzáadjuk a hasábokra vágott sárgarépát petrezselymet és zellert.Felöntjük annyi vízzel,hogy ellepje és lángon főzni kezdjük.Ha felfőtt takarékra vesszük a lángot és hozzáadjuk a borsót és a kukoricát.Sózzuk, borsozzuk,pici ecetet adunk hozzá.Miután a hús megpuhúlt 1 kanál liszttel és a tejföllel behabarjuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.26 11:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, hasábokra vágott, tejföllel behabarjuk, füstöltszalonna, petrezselymet, dinsztelődött, pulykamellet, kifehéredett, megpirítjuk, hozzáadjuk, Pulykaragu, sárgarépát, hozzáadjuk, daraboljuk, hozzáadjuk, hozzáadjuk, pulykamell, behabarjuk, fehérrépa, szalonnát, hasábokra, borsozzuk, kukoricát, tejföllel, takarékra, Felöntjük, sárgarépa, megpuhúlt, étvágyat, pulykamell, füstöltszalonna, közepes hagyma, sárgarépa, fehérrépa, kanál liszt, zeller, zöldbrsó, kukorica tejszín, sóbors ecet,
|
|
|
|
|