Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felkockázott kígyóuborkát és a finomra vágott hagymát kevés joghurttal összeturmixoljuk, majd beleöntjük a maradék joghurtot is, melyet ezután sóval, borssal, a finomra vágott fokhagymával és 1-1 teáskanálnyi friss, apróra vágott
bazsalikommal, illetve petrezselyemzöldjével ízesítünk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A krémlevest tálaláskor ízlés szerint díszítjük néhány szem karikára vágott fekete olívabogyóval és 5 dkg kockára vágott juh-, vagy bármilyen vágható sajttal.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felkockázott kígyóuborkát, finomra vágott, maradék joghurtot, krémlevest tálaláskor, összeturmixoljuk, olívabogyóval, bazsalikommal, petrezselyem, fokhagymával, teáskanálnyi, felkockázott, kígyóuborkát, kígyóuborka, díszítéshez, joghurttal, beleöntjük, paradicsom, olívabogyó, krémlevest, tálaláskor, bazsalikom, fokhagyma, joghurtot, bármilyen, bármilyen, krémleves, joghurtos, díszítjük, ízesítünk, karikára, kígyóuborka, bors, gerezd fokhagyma, nagy pohár natúr joghurt, petrezselyem, bazsalikom, díszítéshez, fekete olívabogyó, paradicsom,
|
|
|
|
|