Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztből és az olajból rántást készítünk. Beletesszük az egész köményt, valamint a pirospaprikát. 1 liter vízzel felöntjük. Beleszórjuk a búzadarát is és folyamatosan kevergetjük, amíg a víz felforr. Utána addig főzzük közepes tűzön, amíg a dara teljesen szétfő. Ekkor adjuk hozzá a húsleveskockát és sózzuk is. A tojásokat egy tálkában villával kissé elkeverjük, a kész levesbe engedjük, majd villával ismét átkeverjük. Jó étvágyat!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy kis fej vöröshagymát is belefőzhet, a végén kiveszi belőle és ettől kellemesebb íze lesz.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajból rántást, egész köményt, dara teljesen, tálkában villával, kész levesbe, végén kiveszi, húsleveskockát, pirospaprikát, húsleveskocka, pirospaprika, folyamatosan, vöröshagymát, kevergetjük, Beleszórjuk, Beletesszük, kellemesebb, elkeverjük, belefőzhet, átkeverjük, Tojásleves, tojásokat, készítünk, felöntjük, búzadarát, valamint, villával, engedjük, villával, étvágyat, teljesen, búzadara, lisztből, tojás, liszt, olaj, egész kömény, pirospaprika, búzadara, húsleveskocka,
|
|
|
|
|