Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát sós vízben kifőzzük, leszűrjük, kevés zsiradékon átforgatjuk.
A hagymát csíkokra vágjuk, zsiradékon pici sóval megdinszteljük.
A padlizsánt meghámozva, kis kockákra vágva a dinsztelt hagymához adjuk, közepes hőfokon kicsit együtt pároljuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd kevés vízzel felengedve puhulásig zsírjára sütjük, - a hőfokot magasabbra álltjuk.
A tojásokat villával felverjük, ráöntjük a ragura, - állandó kevergetés mellett megsütjük és összekeverjük a tésztával.
Mivel a fűszerkeverék sót tartalmaz, ezért csak ízlés szerint után sózzuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sült hússal, rántott hússal tálalhatjuk, de megállja a helyét főételként is, - önmagában is kitűnő vegás étel.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartfaiandrea
2014.05.07 07:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát csíkokra, padlizsánt meghámozva, dinsztelt hagymához, hőfokot magasabbra, tojásokat villával, helyét főételként, zöldpetrezselyem, megdinszteljük, fűszerkeverék, finomlisztből, összekeverjük, fűszerkeverék, szélesmetélt, Padlizsános, átforgatjuk, tálalhatjuk, vöröshagyma, padlizsánt, hozzáadjuk, magasabbra, zsiradékon, zsiradékon, meghámozva, felengedve, fűszereket, kevergetés, főételként, késhegynyi, dinsztelt, hagymához, leszűrjük, felverjük, padlizsán, nagy vöröshagyma, késhegynyi őrölt bors, zöldpetrezselyem, tojás, zsiradék,
|
|
|
|
|