Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A karfiolt rózsáira szedem és enyhén sós vízben, félig megfőzöm. A vöröshagymát apró kockára vágom és az olajon megdinsztelem, majd rászórom a darált húst és megsózom, borsozom, valamint őrölt köményt is szórok rá. Kb. 20 percig kevergetem. Ha elfőné a levét, kis vizet öntök alá. Ha elkészült, akkor egy ovális jénai tálat picit kiolajozok és a karfiol rózsák felét belerakom. Még késsel összevágom apróbbra, majd erre öntöm a megpárolt darált húst, ha van leve, azzal együtt. A maradék karfiol rózsákat apróbbra összevágom és a tetejére terítem. Kb. 1 pohár tejfölt szépen, egyenletesen ráterítek és a sajtot ráreszelem a tetejére. Előmelegített sütőbe rakom és kb. 30 percig sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.03.18 16:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
karfiolt rózsáira, vöröshagymát apró, olajon megdinsztelem, darált húst, ovális jénai, karfiol rózsák, megpárolt darált, maradék karfiol, tetejére terítem, sajtot ráreszelem, Előmelegített, megdinsztelem, egyenletesen, vöröshagymát, vöröshagyma, sertéstarja, összevágom, ráreszelem, kevergetem, összevágom, kiolajozok, belerakom, megpárolt, ráterítek, elkészült, karfiolt, apróbbra, rózsáira, tetejére, étvágyat, rászórom, megfőzöm, valamint, megsózom, tetejére, apróbbra, karfiol, sertéstarja, pohár tejföl, sajt, vöröshagyma, étolaj, őrölt bors, őrölt kömény,
|
|
|
|
|
Lúdláb
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|