Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztához a tojásokat a cukorral jó habosra keverjük (nem választjuk szét!). Utána hozzákeverjük az olajat, a tejet és a sütőporral elkevert lisztet is. 180 fokon szép aranysárgára sütjük 20×30 cm-es sütőpapírral kibélelt tepsiben.
A tejfölt a vaníliás cukrokkal kiverjük, és a megsült forró tésztára simítjuk. A tésztát teljesen hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, kb. 1 órára tegyük hűtőbe, jól hűljön le a sütink, és a tejfölös krém dermedjen rá.
Ezután a vaníliás pudingporokat kevés vízzel csomómentesre kikeverjük, hozzáadjuk a többi vizet és a cukrot, majd felfőzzük. Kézmelegre hagyjuk hűlni, belekeverjük az italporokat, majd a hűtőben várakozó tésztánkra öntjük. Visszatesszük a hűtőbe, és kb. 1 óra múlva szépen szeletelhető
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.26 08:19
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőporral elkevert, vaníliás cukrokkal, megsült forró, tésztát teljesen, tejfölös krém, vaníliás pudingporokat, többi vizet, hűtőben várakozó, hozzákeverjük, Visszatesszük, csomómentesre, pudingporokat, sütőpapírral, szeletelhető, belekeverjük, aranysárgára, italporokat, választjuk, sütőporral, kikeverjük, Kézmelegre, hozzáadjuk, tésztánkra, cukrokkal, tésztához, dermedjen, pudingpor, tojásokat, felfőzzük, porcukor, keverjük, simítjuk, tésztára, teljesen, egész tojás, porcukor, olaj, lisz, sütőpor, krémhez, nagy pohár 20%-os tejföl, vaníliás cukor, tetejére, vaníliás pudingpor, porcukor, italpor,
|
|
|
|
|