Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A spenótot megtisztítjuk, több vízben alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük. Pár percre forró vízbe dobjuk, majd hagyjuk kihűlni és felaprítjuk. A mazsolát forró vízben megmossuk, lecsepegtetjük.
Az újhagymákat megtisztítjuk és fehér részüket felaprítjuk, majd kevés olívaolajon megpároljuk, rádobjuk a mazsolát és a spenótot, átforgatjuk. A tejszínt csomómentesen kikeverjük a kukoricaliszttel és a spenóthoz adjuk. Addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Sózzuk, fehérborssal és szerecsendióval ízesítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom !
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 13:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
spenótot megtisztítjuk, mazsolát forró, újhagymákat megtisztítjuk, tejszínt csomómentesen, spenóthoz adjuk, kukoricaliszttel, szerecsendióval, lecsöpögtetjük, lecsepegtetjük, megtisztítjuk, megtisztítjuk, kukoricaliszt, csomómentesen, szerecsendió, fehérborssal, felaprítjuk, főzőtejszín, olívaolajon, felaprítjuk, megpároljuk, átforgatjuk, újhagymákat, mazsolával, kikeverjük, Tejszínes, fehérbors, spenóthoz, ízesítjük, megmossuk, megmossuk, sűrűsödik, zsenge spenót, szál újhagyma fehér része, kevés olívaolaj, marék mazsola, főzőtejszín, csapott kukoricaliszt, őrölt fehérbors, őrölt szerecsendió,
|
|
|
|
|