Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgabarackot meghámozom, kimagozom és feldarabolom, ceruza vastagságú szeletekre. A tojásfehérjét, gépi habverővel kissé felverem, majd beleöntöm a cukrot és kb. 15 percig verem. Ezt követően, hozzáadom a sárgabarackot, amivel tovább verem, amíg a cukor teljesen elolvad és egynemű, kemény habot nem kapok. (Ez kb. további 15 percet vesz igénybe.) Tálalásig a hűtőben tartom. Közvetlen tálalás előtt, célszerű egy kicsit újból felverni, de ez már csak 3-4 perces művelet. A tetejét, a félretett barackból aprított gyümölcsdarabokkal díszítem, de barackdarabokat lazán belekeverhetjük, a kész habba is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
anyakatus
2014.07.22 17:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sárgabarackot meghámozom, cukor teljesen, hűtőben tartom, kicsit újból, félretett barackból, kész habba, belekeverhetjük, barackdarabokat, sárgabarackot, sárgabarackot, tojásfehérjét, feldarabolom, tojásfehérje, sárgabarack, vastagságú, habverővel, szeletekre, meghámozom, barackból, Tálalásig, Közvetlen, beleöntöm, félretett, kimagozom, hozzáadom, Barackhab, követően, felverni, célszerű, felverem, díszítem, teljesen, sárgabarack, tojásfehérje, cukor,
|
|
|
|
|