Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellfilét vékony csíkokra vágjuk, 2 evőkanál olajon pirosra sütjük,majd kiszedjük egy tányérba. A közepes fej hagymát apróra vágva a visszamaradt olajon pirítani kezdjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott cukkinit (ha zsenge, héjával együtt), tovább pirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk. Belekeverünk egy tömlősajtot, míg fel nem olvad, majd egy csokor petrezselyemzöldet is adunk hozzá. Jól kiforraljuk, közben a széles metéltet kifőzzük. A tésztát leszűrjük. Tálaláskor a tésztára tetszés szerint adagoljuk a gazdag mártást.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízlés szerinti fűszerezéssel is készíthetjük, esetleg reszelt sajttal gazdagíthatjuk. Cukkini helyett más zöldségekkel, például brokkoli, sárgarépa, karfiol, zeller is készíthető.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
javoragi
2014.08.08 20:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellfilét vékony, visszamaradt olajon, apróra vágott, széles metéltet, tésztát leszűrjük, tésztára tetszés, gazdag mártást, petrezselyemzöld, csirkemellfilét, gazdagíthatjuk, csirkemellfilé, fűszerezéssel, Belekeverünk, csirkemelles, készíthetjük, zöldségekkel, szélesmetélt, visszamaradt, tömlősajtot, kiforraljuk, Tálaláskor, készíthető, hozzáadjuk, tejszínnel, adagoljuk, felöntjük, leszűrjük, sárgarépa, tömlősajt, borsozzuk, kiszedjük, brokkoli, szerinti, közepes cukkini, csirkemellfilé, szélesmetélt, tömlősajt, tejszín, közepes hagyma, csokor petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|