Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A forró olívaolajon megpirítom az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadom a zúzott fokhagymát és a kockákra darabolt csirkecombfilét. Erős tűzön, állandóan kevergetve, fehéredésig sütöm, majd sózom, borsozom. 1 dl vizet öntök alá, majd addig párolom, amíg a csirkehús megpuhul és a szaftja besűrűsödik. Ezután hozzáadom a darabokra vágott zöldpaprikát, paradicsomot, majd jól összeforgatom. A kockákra vágott burgonyát, a forró olajban pirosra sütöm, lecsepegtetem, majd a brassói húshoz adom. Megszórom aprított petrezselyemmel, bazsalikommal és zsályával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A friss zöldfűszerek nagyon feldobják az ízét.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2014.02.18 20:42
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
forró olívaolajon, apróra vágott, zúzott fokhagymát, kockákra darabolt, csirkehús megpuhul, szaftja besűrűsödik, darabokra vágott, kockákra vágott, forró olajban, brassói húshoz, friss zöldfűszerek, petrezselyemmel, csirkecombfilét, csirkecombfilé, bazsalikommal, összeforgatom, lecsepegtetem, paradicsomot, petrezselyem, zöldpaprikát, vöröshagymát, zöldfűszerek, besűrűsödik, zöldpaprika, olívaolajon, fehéredésig, vöröshagyma, fokhagymát, megpirítom, kevergetve, paradicsom, bazsalikom, hozzáadom, Megszórom, darabokra, zsályával, állandóan, gerezd fokhagyma, paradicsom, olívaolaj, vöröshagyma, burgonya, étolaj, szál friss bazsalikom, csokor petrezselyem, zöldpaprika, csirkecombfilé, szál zsálya,
|
|
|
|
|
Sólet
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|