Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát karikára vágjuk.A vöröshagymát,az olajat,a gyömbért és a sót belekeverjük 2 dl.vízbe,ebbe tesszük a hússzeleteket,és 1 egész napon át hűtőszekrényben pácoljuk.Másnap a hússzeleteket jól lecsepegtetjük,gyömbéres lisztbe mártjuk,és kevés olajon mindkét oldalukat pirosra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
burgonyaköretet kínálunk hozzá.A héjában megfőtt burgonyát meghámozzuk,karikára vágjuk,és sütőben pirosra sütjük.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát karikára, héjában megfőtt, burgonyaköretet, hűtőszekrényben, lecsepegtetjük, hússzeleteket, hússzeleteket, belekeverjük, vöröshagymát, vöröshagymát, sertésszelet, sertéskaraj, meghámozzuk, vöröshagyma, Gyömbéres, burgonyát, oldalukat, gyömbéres, gyömbért, evőkanál, pácoljuk, karikára, sütéshez, kínálunk, karikára, pirosra, lisztbe, megfőtt, szelet sertéskarajvagy tarja, evőkanál olaj, vöröshagyma, liszt, gyömbér, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|