Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vízből és az ízesítőkből szirupot főzünk.Közben meghámozzuk a barackot, és pépesre turmixoljuk őket.A pudingport is kikeverjük a joghurtokkal (csomómentesre). A sziruphoz adjuk a gyümölcsvelőt, forralunk rajta egyet, majd behabarjuk a pudingos krémmel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Díszíteni tejszínhabbal lehet.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
khunor02
2013.12.18 20:21
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
ízesítőkből szirupot, sziruphoz adjuk, pudingos krémmel, csomómentesre, gyümölcsvelőt, tejszínhabbal, joghurtokkal, turmixoljuk, ízesítőkből, meghámozzuk, őszibarack, behabarjuk, kikeverjük, pudingport, kockacukor, őszibarack, pudingpor, Joghurtos, sziruphoz, forralunk, Díszíteni, krémleves, citromlé, barackot, pudingos, vaníliás, szirupot, krémmel, pépesre, víz, darab barna kockacukor, citromlé, csapott fahéj, őszibarack, natur joghurt, csomag vaníliás pudingpor,
|
|
|
|
|
Hotdog
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
|
|
|
|
|