Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lazacszeleteket sózom. Egy serpenyőben felmelegítem a vajat és az olívaolajat felesbe. Amikor forró belehelyezem a lazac szeleteket és 5-5 percig sütöm egyik illetve másik oldalát. Citromlével teszem pikánssá. A zöldségeket laskára vágom és felmelegített serpenyőbe 2 evőkanál olívaolajon megpirítom őket. A paradicsom az utolsó amit a serpenyőbe helyezek. Zöldfűszerekkel ízesítem a zöldségeket.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom, könnyű vacsora.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szabonori
2014.04.09 14:38
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lazacszeleteket sózom, serpenyőben felmelegítem, olívaolajat felesbe, lazac szeleteket, zöldségeket laskára, utolsó amit, serpenyőbe helyezek, lazacszeleteket, Zöldfűszerekkel, felmelegített, felmelegítem, belehelyezem, zöldségekkel, Lazacszelet, zöldségeket, zöldségeket, serpenyőben, Citromlével, olívaolajat, olívaolajon, szeleteket, zöldfűszer, bazsalikom, serpenyőbe, paradicsom, serpenyőbe, megpirítom, grillezett, paradicsom, olívaolaj, sárgarépa, padlizsán, evőkanál, csipet, paradicsom, olívaolaj, citrom leve, sárgarépa, hagyma, cukkini, padlizsán, lazac szelet,
|
|
|
|
|