Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az apróra felvágott szalonnát kisütöm egy serpenyőben,a kockára vágott hagymát is megpirítom rajta.
Ezután rárakom a csíkokra vágott húst és együtt pirítom tovább.
Fokhagymát, pirospaprikát és kakukkfüvet adok hozzá és sózom ,borsozom.Elkeverem.
Felöntöm a vörösborral és felteszem főni.
Rövid lére főzöm,s már amikor a hús majdnem puha akkor rakom bele a felkarikázott debrecenit és a lecsót.
Készre főzöm.
Tarhonyával tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kicsit sokáig tart a főzése, mivel marhahúsból készül, de megéri.
Nagyon finom lesz.
Jó étvágya kívánok hozzá.
|
|
|
|
1 komment
|
25 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.14 20:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
kozlik1 |
2016.07.20. 16:41 (#1) |
|
 |
Régen feltalálták a kukta fazekat. Egy jó kuktában ez az étel darabolás nélkül 1 óra sincs. Próbáld ki serpenyő helyett. Különben nagyon finom. |
| |
|
|
|
apróra felvágott, kockára vágott, csíkokra vágott, felkarikázott debrecenit, pirospaprikát, felkarikázott, marhalapocka, pirospaprika, kakukkfüvet, marhahúsból, vörösborral, serpenyőben, Tarhonyával, Fokhagymát, megpirítom, debrecenit, Hajdúsági, felvágott, Elkeverem, felteszem, szalonnát, fokhagyma, debreceni, csíkokra, vörösbor, Felöntöm, borsozom, kakukkfű, szalonna, tálalom, marhalapocka, szalonna, debreceni kolbász, hagyma, gerezd fokhagyma, lecsó, bors, pirospaprika, kakukkfű, vörösbor,
|
|
|
|
|